Detta med att väga sig.

Jag har ingen våg hemma för tillfälligt, eller jag har inte haft det på snart 1 år.
Detta har jag inte för jag klarar inte av det, det blir som någoon slags tvångsgrej att väga sig hela tiden, och det slår bara ner mej om det inte visar posetivt.
 
Jag mäter mej istället oftare, för de är mer shysst för både hjärna och självförtroendet. 
Men,i alla fall, idag var jag hos min far och lämnade hundarna som är hos han på natten medans jga jobbar och då hittade jag hans våg och då ställde jag mej på den. Och jag blev riktigt glad.
Vågen visade -7 kg sedan 1 Januari. Helt fantastiskt ju :D
 
Jag antog att den skulle visa neråt i alla fall för det känner jag ju på kläderna och det gjorde den ju, men trodde aldrig det skulle vara så mycket, Så sjukt motiverande. Nu blir det ingen mer vägning på någon månad i alla fall, så visar det förhoppningsvis ytterligare minus på vågen sen :D
 
Ja, här har för övrigt kommit sjukt mycket snö och att gå promenader med hundarna i skogen är verkligen ett rent styrkepass, haha! Så sjukt jobbigt att pulsa fram,och inte behöver man gå långt för att bli helt slut. Men bra träning är det verkligen. Kameran har varit med mycket ute igår och idag och det har varit fantastiskt väder att fota i, strålande trindrande snö & strålande snö, helt magiskt fint ute i naturen. 
 
Dagens måltid har varit stekt bacon, lite smält ost, några råa blomkålsbuketter, fänkål och beasås. Så sjukt gott och mättande. Och det är allt jag har ätit idag, förutom några kaffe ;)
Men nu förtiden är jag verkligen aldrig hungrig, ibland blir det bara 1 gång om dagen, ibland 2. Det är underbart att aldrig behöva känna hunger, och man slipper det där jäkla sötsuget oxå. Är man mätt så slipper man sötsuget, så är det! Nej, LCHF är verkligen de shit, och då äter jag ändå inte helt strikt. 
 
Har varit ute på en underbar ridtur i snön idag där pållan fick pulsa fram. Solen sken och snön tindra, det var ändå en sån där klassis vacker vinterdag, Galopperade över en stor äng, snön yrde och jag kände mig lyckligare en på mycket länge. Det där är verkligen livet, hästarna och djuren. De är mitt liv.
 
Här inne i skogen idag!